Jump to content
Sign in to follow this  
recourier

Feather loading and MN Dapp

Recommended Posts

Long load times for full node even right after being in it and finicky MN Dapp.  Reporting for posterity.

Running full node. Windows 10. High speed fiber internet service.

- Open/unsleep computer.

- Boot up feather and sync full node.  GLO error 1 time.

              Takes 10+ minutes to sync, last sync 12-14 hours previously

- Masternode sync bars says NaN% then stops loading, no MN load.

              Hit refresh and same behavior persists.

-Reboot computer

- Boot up feather and sync full node.  GLO error 1 time.

             Takes 6-8 minutes to sync, last sync immediately prior to reboot just a few minutes ago

- Ping remss.halotech.net 4 packets Min=16ms Max=20ms

- Open MN Dapp, doesn't sync automatically. Hit refresh then it finally syncs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, recourier said:

- Masternode sync bars says NaN% then stops loading, no MN load.

              Hit refresh and same behavior persists.

Hi can you go to the console and see if you have any errors the next time you run into this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. - Please review our other terms and privacy polices here: Terms of Use and Privacy Policy